Jag är glad idag men ändå kom jag att tänka på en massa småsaker som irriterar i vardagen. Jag bestämde mej för att presentera en lista. Kul tjej va? Fyll förresten gärna på!

* Någon tar ett kort på dej och utbrister: “Vad fiiiiiin du blev!!!”, visar kortet för dej och tillbaka stirrar Ringaren av Notre Dame.

* Random butiksbiträde tittar nästan förälskat på din mycket onda, mycket pms-svullna mage och säjer: “Vad fiiin du är. När kommer bebin?” (Jo, det har hänt mej)

*Sopåsen har läckt oidentifierad men stinkande vätska. Du märker det när du gått igenom hela bostaden med den.

*Du ska städa undan lite snabbt och rycker tag i en kvarglömd kaffekopp som någon (läs sambo) har lämnat. Den visar sej vara halvfull. Du har vit tröja på dej.

*Du har stordstädat, tvättat mattor och så. Sitter och pustar i soffan och njuter. Hör då hulkande ljud från annat rum. Du reser dej upp och springer men det är försent. Katten har redan spytt på mattan.

*Person du trodde var reko delar främlingsfientlig, “lustig” bild på Facebook.

*Du häller upp ett glas vin, sätter dej bekvämt för här ska njutas. Projektilkatt skjuter då från valfritt håll fram och inte bara stänker ut, utan krossar glaset. Det var sista glaset i flaskan.

Sådärja, upp-piggande va?:-)

Advertisements